Vezetékemelés – áramtalanítás – felső vezeték bontás

Vezetékemelés – áramtalanítás – felső vezeték bontás

A közúti szállítmányozás során a magas rakománnyal rendelkező járművek útvonal biztosítása komoly előkészületet igényel, hiszen a 220 V-os  felső vezetékek, telefonkábelek, vasúti, villamos és trolibusz felső vezetékek alatt nem minden esetben férnek át a járművek.

Bizonyos magasság felett még a 120 kV-os vagy akár a 400 kV-os  távvezetékeket is  áramtalanítani szükséges !

Az ismeret szállítmánymagasság alapján szakembereink felmérik az útvonalon az elektromos  vezetékeket,  kidolgozzák az emelés, bontás, illetve áramtalanítás  feladatait, és  biztosítják a szállítmány minél zavartalanabb haladását.

Figyelem!

 

Magyarországon minden 4,5 méter magasságot meghaladó gépjármű haladása legalább egy helyszínen megköveteli a vezetékemelést, az áramtalanítást vagy a felső vezeték bontást.

Ilyen esetekben a Navigátor Centrum Kft. egy olyan szolgáltatást kínál, mely nem csak előre tervezve, hanem gyors segélyként, a helyszínre kiérkezve is ellátja a felső vezeték áramtalanítást, bontást vagy a vezetékemelést. Legyen szó elektromos vezetékekről, telefonkábelekről, vasúti-, villamos- vagy trolibusz felső vezetékekről, munkatársaink professzionális szaktudása, valamint modern technológiai hátterünk lévén a lehető leggyorsabban biztosítjuk az áramtalanítást vagy a vezetékemelést. A minél rövidebb ideig tartó áramkimaradás érdekében pedig már az útvonal tervezés alkalmával megtervezzük az áramtalanítás módját és idejét is.

A zavartalan közlekedés biztosítása érdekében pedig a vezetékemelés időtartamára szakkíséretet, valamint a forgalom tereléséhez szükséges eszközöket is biztosítunk.

Ha a fent akadást szeretné megelőzni, vagy a már bekövetkezett bajból mihamarabb ki szeretne mászni, keresse fel munkatársainkat.

Vezetékemelési és áramtalanítási gyorsszolgálatunk az ország egész területén belül igénybe vehető.

Facebook