Felszerelések – tartozékok – anyagbeszerzés

Felszerelések – tartozékok – anyagbeszerzés

A szakkíséretet ellátó járművek felszereltségét jogszabály írja elő. Alapvető követelmény, hogy minden egyes kísérőjármű figyelmeztető jelzést, vagyis sárga lámpát alkalmazzon a kíséret során. Szükséges még továbbá a változtatható jelzésképű tábla, csíkos tábla, CB rádió és a forgalom elterelésére, valamint korlátozására alkalmas eszközök megléte és a szokásos közúti jármű alapfelszerelés sem hiányozhat (láthatósági mellény, elsősegély doboz)

Figyelem! A fenti eszközök bármelyikének a hiánya esetén a szakkíséret nem látható el az adott járművel!

Vállalatunk a lassan 20 éves fent állása óta nem csak szakmai tapasztalatot szerzett, hanem kiváló partneri kapcsolatokat is kiépített, még az eszköz beszerzés területén belül is.

Bízza hát ránk ezt is, ne Ön foglalkozzon az engedély szerinti közlekedéshez szükséges felszerelések beszerzésével!

Hiszen számunkra ez is csak egy rutin munka, melyet gyors beszerzési határidővel és kedvező feltételekkel kínálunk megrendelőinknek.

Milyen felszereléseket kínálunk vevőinknek?

Előzetes megrendelés alapján a fuvarozó részére beszerezzük és biztosítjuk a túlméretes szállítmányhoz előírt szakfelszereléseket, sárga forgó lámpákat, szélességjelző táblákat, CB rádiókat, forgalomelterelésre és korlátozásra alkalmas eszközöket (táblák, terelők, bóják) és az egyéb tartozékokat. Valamint biztosítjuk még a rakomány rögzítésére is alkalmas eszközök beszerzését is.

Gyors határidővel szerezzük be többek közt az alábbi termékeket, melyek a nemzetközi követelményeknek is megfelelnek:

  • spaniferek, rögzítő hevederek
  • tetőcsomagtartók
  • gurtnik
  • láncos rögzítők
  • hevederek és végzáró rudak
  • stb…

 

Facebook