Hídvizsgálat – statikai vizsgálat

Az árufuvarozás alkalmával kiemelt figyelmet érdemel a túlsúlyos járművek zavartalan áthaladásának a biztosítása, hiszen mind a hazai, mind a nemzetközi útvonalakon több súlykorlátozás is érvényben van.

Ilyenkor az útvonal tervezés alkalmával ezt is figyelembe kell venni, és a lehetséges útvonalakon lévő hidak, aluljáró födémek, és felüljárók statikai vizsgálatát kell igényelni.

Egy  bizonyos  súlyhatár felett  a hatóság  kötelezően  előírja a hídvizsgálatot.

Cégünk a legjobb hídmérnök szakcégeket alkalmazva vállalja, hogy az útvonal tervezés alkalmával elvégzi a szükség szerinti hídvizsgálatot és statikai vizsgálatot is.

 

Valószínű, hogy a szakvélemény alapján a szállítmány áthaladhat a megvizsgált hídon, de előírhatnak híd-alátámasztást, megerősítést is.  Ezt a feladatot cégünk megszervezi és  biztosítja.

Ha a vizsgálatokat követően a szakvélemény  nem javasolja a kiszemelt útvonal igénybevételét egy –egy  gyenge híd miatt, úgy munkatársaink új útvonalat dolgoznak ki megrendelőink számára.

A hídvizsgálat és a statikai vizsgálat eredményét munkatársaink egy hitelesített dokumentumban prezentálják megrendelőink felé.

Ne feledkezzen meg Ön sem a súlyos problémákról! Kérje hídvizsgálatunkat és statikai vizsgálatunkat a rakománya és mások védelmének az érdekében!

 
 
 
 

Facebook