Rendőri kíséret – hatósági kíséret

A különlegesen nagy méretű, illetve  nagy súlyú  szállítmányok számára a magyar hatóságok előírnak  a szakkíséret  mellé  rendőri  kíséretet,  vagy  akár  közútkezelői hatósági kíséretet, szakfelügyeletet is.  Rendőri kíséret előírható a teljes  útvonalra, vagy csak az autópályákon kívül  részlegesen az autóutakra, és egyéb mellékutakra is.  A hatósági szakfelügyeleti kíséretet  a jelentős kamionméret miatt bontani szükséges – úthálózaton található jelzőtáblák, korlátok egyéb akadályok  bontása miatt rendelhetnek el.

Azonban a rendőri kíséret megszervezése kimondottan idő és energia igényes feladat, amit még a hatósági ügyintézés még inkább megnehezít. És amíg a szállítmányozás lebonyolítása helyett az idő az engedélyek beszerzésével megy el, az érdemi munka áll, a költségek pedig csak termelődnek.

 

Ha Önnek is fontos a szállítmányozás mihamarabbi lebonyolítása, kérje tőlünk a rendőri kíséret teljes körben történő megszervezését.

A közel két évtizedes fent állásunk óta, a kialakított hatósági kapcsolatainknak köszönhetően nem csak gyorsan, hanem rugalmas tudjuk kezelni ügyfeleink engedély köteles és speciális szállítmányozási igényeit. Amennyiben a méretek, vagy a jelentős össztömeg miatt az útvonalengedélyben előírják, mi megszervezzük a rendőri kíséretet, illetve a szakhatósági útbiztosítást is mi szervezzük meg.

Nagy értékű és speciális rakományának, valamint a járművének a gyors és biztonságos célba juttatása érdekében kérje kollégáinktól a rendőri kíséret megszervezését, valamint a szállítmányozás és az útvonal tervezés teljes körben történő lebonyolítását.

 
 
 

Facebook